Primăria Focșani și Administrația Piețelor fac curățenie generală în zona Pieței Moldovei

Luni, 5 iulie 2021 – curățenie generală în Piața Moldovei

Luni, 5 iulie 2021, Primăria Municipiului Focșani, prin SC CUP Salubritate SA, împreună cu Administrația Piețelor Focsani organizează o amplă acțiune de curățenie în zona Pieței Moldovei.

Pe perioada curățeniei generale, Administrația Piețelor Focșani îsi suspendă activitatea, inclusiv cea comercială din spațiile închiriate agenților economici, urmând a fi reluată în aceeași zi, după terminarea curățeniei.

Acțiunea este programată să înceapă de la ora 12.00 și va fi desfășurată atât în perimetrul Pieței Moldovei, dar și pe trotuarele și arterele carosabile ale străzilor Mare a Unirii, Piața Moldovei și Greva de la Grivita.

Pentru eficientizarea acțiunii de luni, agenții Poliției Locale a Municipiului Focșani vor fi prezenți în teren pentru a restricționa circulația în zonă pe toată perioada efectuării curățeniei.

Astfel, utilajele și angajații CUP Salubritate își vor putea face treaba în condiții optime, iar conducătorii auto vor fi dirijați astfel încât să se evite producerea unor blocaje rutiere pe străzile menționate sau învecinate cu acestea.

De asemenea, mulțumim anticipat agenților economici și focșănenilor ce locuiesc în zonă și care suntem siguri că vor da dovadă de înțelegere față de inerentul disconfort pe perioada curățeniei de luni.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: