Primăria Focșani a publicat listele cu deciziile de impunere pentru bugetul local

✅Presa locală a publicat, miercuri 13 aprilie 2022, un articol conform căruia Primăria Focșani a afisat pe site-ul oficial o listă cu 433 de pagini, pe care se regăsesc mii de focșăneni ce trebuie să își plătească taxele și impozitele locale.
✅Pentru eliminarea oricăror alte interpretări, facem mențiunea că această listă  cuprinde numele persoanelor pentru care au fost emise decizii de impunere în lunile februarie și martie, conform dispozițiilor legale în vigoare.
✅Practic, Primăria Municipiului Focșani aduce în mod public la cunoștința contribuabililor obligațiile (restante sau curente) pe care aceștia le au față de bugetul local.
✅O dată în plus, precizăm faptul că aceste liste sunt doar informări privind sumele pe care le au focșănenii de plată, nicidecum decizii de poprire sau executare pentru sumele respective.
✅Mai mult decât atât, în cazul în care unele persoane se regăsesc pe aceste liste, dar între timp și-au achitat taxele și impozitele aferente, acestea trebuie să știe că nu au motive să își facă griji pentru că NU MAI AU NICIO OBLIGAȚIE față de bugetul local!
✅Mulțumim pe această cale focșănenilor pentru înțelegere, dar și celor care ne-au solicitat informații lămuritoare în acest sens.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: