Primăria comunei Soveja: Împreună cu echipa de proiectanți, am stabilit temele de proiectare aferente unor obiective de investiții de importanță majoră pentru comunitatea noastră

Astfel, referitor la infrastructura educațională am hotărât ca pentru Școala Dragosloveni să realizăm reabilitarea, consolidarea, extinderea, modernizarea și dotarea obiectivului. Setul de lucrări care va fi propus prin documentația de proiectare vizează realizarea unor spații de învățământ moderne și inteligente care să faciliteze desfășurarea activităților educaționale.

Valoarea estimativă a investițiilor care vor fi realizate la nivelul școlii Dragosloveni se ridică la aproximativ 800 mii euro.

De asemenea, pentru Grădinița Rucăreni vom realiza reabilitarea, consolidarea, modernizarea și dotarea acesteia, dar și extinderea clădirii ca aceasta să poată funcționa cu program prelungit și să poată asigura pentru copii spații de servire a mesei, cât și spații de dormit. Acest lucru va permite părinților să își lase copiii în condiții de confort și siguranță la grădiniță pentru a se putea dedica activităților profesionale.

Valoarea estimată a lucrărilor care se vor desfășura va fi de aproximativ 600 mii euro.

Pentru Grădiniţa Dragosloveni am stabilit prin tema de proiectare să se realizeze lucrări de reabilitare, consolidare modernizare și dotare astfel încât și această grădiniță să asigure condiții optime pentru desfășurarea activităților educaționale. Valoarea estimată a lucrărilor ce se vor desfășura la nivelul Grădiniței Dragosloveni va fi de aproximativ 450 mii euro.

De asemenea o preocupare majora o reprezintă întărirea capacității administrative pentru asigurarea unei administrații eficiente în interesul cetățenilor. Astfel, pentru sediul primăriei Comunei Soveja am stabilit prin tema de proiectare să se realizeze lucrări de reabilitare, consolidare, modernizare, extindere, recompartimentare și dotare. Valoarea estimata a acestor lucrari va fi de aproximativ 500 mii euro.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: