Primăria comunei Păulești organizează la sediul Căminului Cultural Păulești, un centru de colectare produse pentru a veni în sprijinul refugiaților sau persoanelor strămutate din Ucraina

STIMAȚI CETĂȚENI, Primăria comunei Păulești organizează la sediul Căminului Cultural Păulești, un centru de colectare produse pentru a veni în sprijinul refugiaților sau persoanelor strămutate din Ucraina.

Astfel, persoanele care doresc să ajute, sunt așteptate la sediul primăriei între orele 09 și 15 de Luni până Joi, pentru ca Vineri să facem transportul acestora, la sediul organizat la nivelul județului Vrancea.

Vă rog să aveți în vedere ca produsele să fie de natura celor prezentate în Hotărârea CJSU nr. 33 din 02.03.2022 pe care o anexez, atenție la articolul 4 din această hotărâre, unde precizează ce produse puteți dona. Nu primim altfel de produse decât cele descrise în HCJSU. Mulțumim și vă așteptăm.

Danut Soare, primarul comunei Păulești

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More