Primăria comunei Ciorăști: Astazi, s-au semnat două contracte de finanțare ce au fost aprobate de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației

Contractele vizează reabilitarea și modernizarea străzilor de interes local din comună, precum și înființarea, modernizarea și extinderea rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare.

Astfel, prin intermediul proiectului “Modernizare drumuri de interes local II, comuna Ciorăști, județul Vrancea”, care are o valoare totală de 4.122.829,84 lei (inclusiv TVA), se vor asfalta un număr de 7 străzi pe o lungime de 3,4 km în satele Codrești, Spătăreasa, Satu Nou și Salcia Nouă din comuna Ciorăști.
 Al doilea contract semnat este cel pentru ”Înființare Sistem de Canalizare a Apelor Uzate în Comuna Ciorăști, Județul”. Cu o valoare totală de 30.249.424,87 lei (inclusiv TVA), prin care se va construi o rețea de canalizare care se va întinde pe toată lungimea drumurilor naționale 23A și 23B de pe raza comunei Ciorăști. Întreaga rețea de canalizare va avea o lungime totală de 19,54 km și o lungime de 6,8 km de conductă de refulare. La finalizarea proiectului, 28 de străzi din satele Ciorăști, Satu Nou, Salcia Nouă, Spătăreasa, Mihălceni, Salcia Veche și Codrești vor beneficia de un sistem de canalizare nou.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More