Platforma e-SPOR, punte mai ușoară între angajatori și persoanele care caută un loc de muncă

Găsirea unui loc de muncă potrivit sau a angajatului mult căutat vor fi procese mult mai simple, odată cu implementarea proiectul național e-SPOR. Detalii despre acest proiect au fost discutate de către Prefectul Nicușor Halici cu directorul AJOFM Vrancea, Marina Danțiș, în cadrul unei întâlniri de astăzi.
Prefectul Județului Vrancea a dorit să știe detalii și despre stadiul în care se află proiectele implementate de instituția în cauză, în condițiile în care e-SPOR se află sub „umbrela” Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă – prin agențiile județene, implicit și din județul nostru.
Proiectul este gândit ca o platformă unică națională care va corela cererea cu oferta de muncă. La final, platforma comună angajatori – forță de muncă coordonată de către AJOFM va facilita accesul la informații atât din partea firmelor, care vor găsi mai repede profilele de angajați de care au nevoie, cât și din partea persoanelor interesate de găsirea unui loc de muncă sau schimbarea locului de muncă actual. Pe baza acestor informații strânse la un loc, AJOFM va intermedia procesele de angajare.

Instituția Prefectului Județul Vrancea

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More