Plătește-ți impozitele locale la SelfPay: Până pe 31 martie beneficiezi de reduceri

Focșănenii își pot achita, din martie 2023, impozitele aferente imobilelor (case/sedii firmă etc), terenuri sau mașină la oricare dintre cele 9.000 de Stații de Plată SelfPay din țară, 43 dintre acestea fiind disponibile chiar în Municipiul Focșani.
În Focșani, cele 43 stații SelfPay sunt amplasate în reţelele de magazine de retail modern (Profi, Kaufland, Carrefour, Penny, Paco, Mega Image), benzinării și CEC Bank și sunt disponibile în fiecare zi, în intervalul orar în care respectivele locații sunt deschise.
Detalii despre locații aici https://selfpay.ro/localizare
Grație acestui nou serviciu, locuitorii Municipiului Focşani nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze la ghișeele Primăriei, ci vor putea plăti în locații aflate în proximitatea locuinței, folosind fie un card bancar, fie numerar. Plățile pentru impozitul pe proprietate pot fi parțiale sau integrale. Pentru plăţile integrale efectuate până la 31 martie 2023, contribuabilii beneficiază de bonificația de 10% La Stațiile SelfPay nu pot fi achitate amenzi sau taxe speciale, cum ar fi taxa de timbru sau taxa de urgență pentru documentele eliberate de Primăria Focșani
Prin intermediul Stațiilor de Plată SelfPay, procesul de plată este foarte simplu și durează doar câteva minute. Odată ajuns la Stația de Plată SelfPay, contribuabilul (persoană fizică sau juridică) trebuie să introducă CNP-ul/ CUI-ul sau numărul său unic de rol fiscal.
După introducerea elementelor de identificare, Staţia de Plată va afișa atât lista cu obligațiile de plată existente la data respectivă, cât și sumele ce trebuie achitate pentru fiecare obligație în parte. Contribuabilul va putea identifica doar datele și informațiile de pe rolul unic fiscal unde este titular, iar apoi poate efectua plata. Stația de Plată SelfPay va elibera chitanța care atestă cuantumul sumelor plătite și destinația acestora (impozite, taxe sau alte venituri locale).
Serviciul este disponibil la toate Stațiile de Plată SelfPay din țară, astfel încât focșănenii își pot achita impozitele și taxele locale de la oricare dintre acestea, indiferent dacă utilizatorul se află în localitate sau nu.
Plățile pentru impozitul pe proprietate pot fi parțiale sau integrale, Staţiile de Plată SelfPay oferind rest sub forma unui bon valoric care poate fi folosit ulterior pentru plata altor facturi (inclusiv
utilități), pla orice Stație de Plată