Noi măsuri de sistematizare a traficului rutier în Adjud

Anunț de la Primăria Adjud

Primăria Municipiului Adjud

Din 20 octombrie, patru străzi din Adjud vor avea sensuri unice și un segment al străzii N. Bălcescu va fi închis circulației rutiere vinerea, între 06:00 – 13:00!

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 171/2021, în Municipiul Adjud, începând cu data de 20 octombrie 2021, se vor institui următoarele măsuri de resistematizare a traficului rutier:

  • Instituire sens unic pe str. Vasile Alecsandri, dinspre str. Republicii către str. Moș Ion Roată.
  • Instituire sens unic pe str. Siret, dinspre Moș Ion Roată către bd. Republicii.
  • Instituire sens unic pe str. Siret, dinspre str. Al.I. Cuza către bd. Republicii.
  • Instituire sens unic pe str. Moș Ion Roată, dinspre str. Avram Iancu către str. Nicolae Bălcescu.
  • Instituire interzicere efectuării virajului la stânga în intersecția cu bd. Republicii a conducătorilor auto care circulă dinspre str. Vasile Alesandri.
  • Instituire restricție de circulație din ambele sensuri – în fiecare vineri, între orele 06:00 – 13:00 – pe str. Nicolae Bălcescu, de la intersecția acesteia cu str. Cezar Bolliac până la intersecția cu străzile Copăcești și Mihail Kogălniceanu

Măsurile de resistematizare rutieră – supuse în prealabil aprobării Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea – au ca scop desfășurarea în siguranță a traficului rutier și pietonal dar și fluidizarea circulației în vederea reducerii numărului de ambuteiaje.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: