Noi investiții în Panciu

Astăzi am semnat, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (M.D.L.P.A.), un nou contract de finanțare.
Este vorba despre obiectivul de investiții „Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din orașul Panciu – Etapa a VII-a – Blocurile 15 și 20.
Valoarea totală a contractului este de 2.672.987,90 inclusiv TVA. Proiectul este finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (P.N.R.R.), Componenta 5 – Valul Renovării – Apelul de proiecte de renovare energetică moderată a clădirilor rezidențiale multifuncționale.
Reamintesc faptul că, la sfârșitul anului 2022, am semnat alte două contracte de finanțare pentru lucrări de eficientizare energetică, și anume:
Reabilitarea termică a blocurilor de locuințe din orașul Panciu – Etapa a VIII-a – Strada Titu Maiorescu, Blocurile 24 și 26; Reabilitarea termică a blocurilor din orașul Panciu – Etapa a VIII-a – Bulevardul Independenței, Blocurile 15, 19, 23, 25 și 27.
Valoarea cumulată a celor două contracte de finanțare este de 10.462.669 lei. Pentru implementarea tuturor proiectelor menționate, Primăria Orașului Panciu a beneficiat de susținerea Consiliului Județean Vrancea, căruia îi mulțumim pentru implicarea în dezvoltarea comunității păncene.

Nicolai Mărăscu

Știri despre: ,