Mesajul Primarului Municipiului Focșani, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății

În anul 1948, sub egida ONU, s-a constituit Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), prilej cu care s-a și decis ca ziua de 7 aprilie să fie sărbătorită, în fiecare an, drept „Ziua Mondială a Sănătăţii”.
✅Începând cu 1950, această zi a fost, an de an, ocazia ca omenirea întreagă să reflecteze asupra gradului de furnizare a serviciilor medicale și mai ales asupra modalităților în care acestea pot fi îmbunătățite astfel încât să ofere oamenilor asistența de care au cu adevărat nevoie.
📌Pandemia care a lovit lumea și țara noastră în ultimul an a arătat, mai mult ca oricând, necesitatea optimizării serviciilor medicale, insuficiente și uneori chiar depășite într-un context de criză, asemanător celui în care ne aflăm astăzi.
💉Tocmai de aceea, consider că este absolut necesar ca Guvernul României să vină în regim de urgență cu soluții REALE și APLICABILE pentru îmbunătățirea sistemului medical din țara noastră, pentru că numai astfel vom reuși să traversăm cât mai repede peste criza generată de pandemia de Covid-19.
🩺În același timp însă, trebuie să și mulțumim cadrelor medicale pentru eforturile, uneori supraomenești, pe care le fac zi și noapte, mai ales cele care sunt în prima linie a luptei împotriva noului coronavirus.
✅În nume personal, dar și al tuturor focșănenilor, urez multă sănătate și succes în continuare cadrelor medicale din orașul nostru, pentru că de succesul lor depinde în primul rând sănătatea fiecăruia dintre noi!

La mulți ani‼️

Primar
Cristi Valentin Misăilă

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: