Lucrările de reabilitare energetică a clădirii Centrului pentru copiii cu tulburări din spectrul autist din Petrești au fost scoase la licitație

Proiectul de reabilitare a Centrului pentru copiii cu tulburări din spectrul autist a intrat în linie dreaptă. Anunțul de scoatere la licitație a lucrărilor de reabilitare energetică a clădirii din Petrești a fost publicat.

În cadrul acestui centru, unic, vor beneficia de asistență socială și recuperare 150 de tineri cu dizabilități din județul Vrancea și implicit familiile acestora.

Investiția constă în termoizolarea clădirii, modernizarea instalației de preparare și distribuție a agentului termic și a apei calde menajere, schimbarea acoperișului, creșterea eficienței energetice a clădirii cu destinația de centru de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități.

Reabilitarea energetică a clădirii are o valoare de peste 2 milioane de euro și este finanțată din fonduri UE. Recompartimentarea, reabilitarea și retehnologizarea bazinului de înot și a sălii de sport pentru uzul copiilor cu dizabilități, care vor frecventa centrul, se va susține din bugetul județului.

Data limită pentru depunerea ofertelor este 17 decembrie 2019.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: