Liberalul Liviu Macovei este noul președinte al Comitetului Director de la CSM Focșani 2007

Consilierul local liberal Liviu Macovei a fost ales președintele Comitetului Director al clubului CSM Focșani 2007. Liviu Macovei a fost ales prin vot în cadrul ședinței de luni a Comitetului Director.

În funcția de vicepreședinte a fost ales Paul Alecsandrescu, reprezentantul comunității locale. Reprezentanții CSM Focșani 2007 au arătat că, în cadrul ședinței au fost discutate și probleme legate de finanțarea activităților echipelor și sportivilor clubului. Discuțiile au avut loc în contextul reducerii cu un milion de lei a bugetului propus să fie alocat în acest an pentru clubul sportiv focșănean. În urma discuțiilor din Comitetul Director a fost luată decizia ca în următoarele zile să fie făcute analize pe bugetul fiecărei secții în parte. Cel mai probabil vor fi tăiate sume de la secția de fotbal unde există o nemulțumire referitoare la ratarea promovării în Liga a doua.

A fost subliniată ideea că se dorește reorganizarea anumitor secții din cadrul clubului, mai ales a celor care și-au asumat un obiectiv pe care nu au reușit să-l îndeplinească. Analiza și concluziile rezultate vor fi prezentate cât mai repede consilierilor locali PNL USR PLUS pentru a putea fi susținută în cunoștință de cauză continuarea sportului în municipiul Focșani. Comitetul Director și conducerea clubului și-au reiterat intenția de a trasparentiza întreaga activitatea a CSM Focșani 2007, de a asigura condiții pentru punerea în valoare a talentului și calităților sportivilor, a valorii profesionale a antrenorilor și pentru realizarea unor performanțe sportive de bun nivel care să facă cinste Focșaniului”, arată directorul clubului, Viorel Ciubotaru, într-un comunicat de presă.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: