Ionuț Filimon, primarul comunei Soveja: am depus solicitările de includere în lista sinteză la Compania Națională de Investiții (CNI) pentru următoarele obiective de investiții

Astăzi am depus solicitările de includere în lista sinteză la Compania Națională de Investiții (CNI) din cadrul Ministerului Lucrărilor Publice Dezvoltarii și Administrației pentru următoarele obiective de investiții:

  • „Tabăra pentru copii. Construcție și dotare cămin, cazare copii, profesori și personal; cantină, sală de conferință, zonă multimedia, amenajarea și dotarea exterioară a terenului în comuna Soveja”.
  • „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Grădiniță în satul Dragosloveni, comuna Soveja”.
  • „Construire și dotare Grădiniță cu program prelungit, sat Rucăreni, comuna Soveja”.
  • „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Școală în satul Dragosloveni, comuna Soveja”.
  • „Construire, amenajare și dotare zonă camping, spațiu agrement cu 12 foișoare, zonă grupuri sanitare și zonă locuri de joacă, în comuna Soveja”, (amenajare zona Punga)
  • „Reabilitare, modernizare, extindere și dotare sediu Primărie în comuna Soveja”.

Acest pas este unul foarte importat pentru comuna Soveja deoarece reprezintă momentul includerii obiectivelor propuse în bugetul de finanțare a investițiilor derulate prin finanțări asigurate de către Guvernul României.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: