FOTO Noul punct de lucru pentru taxe și impozite locale a fost inaugurat și deschis pentru focșăneni

Noul punct de lucru al Serviciului taxe și impozite din cadrul Primăriei Municipiului Focșani a fost inaugurat luni, 6 ianuarie, de autoritățile locale.

Situat la adresa Cuza-Vodă nr. 56, în locația fostei coletării vamale, acesta beneficiază de o parcare generousă în imediata apropiere a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vrancea. Practic, din acest moment, tot ceea ce înseamnă activitate de evidență a mijloacelor de transport (înregistrare sau radiere) se va desfășura DOAR în această locație. „Dorința noastră a fost ca să venim în ajutorul focșănenilor, scutindu-i astfel de drumul până la Primărie și traversarea orașului, de cele mai multe ori în orele de vârf ale traficului rutier„, a transmis primarul municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă.

Totodată, aici se pot plăti și taxele și impozitele locale, precum și taxele pentru Serviciul Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor Focșani, aflat de asemenea în vecinătate.

Programul cu publicul de la noul punct de lucru va fi următorul:

  • de luni până joi, 8.00 – 15.00
  • miercurea va avea în plus și intervalul orar 16.00 – 18.00
  • vinerea, 00 – 12.00.

În ceea ce privește programul de lucru la ghișeele din cadrul sediului Primăriei Municipiului Focșani, acesta este după cum urmează:

  • de luni până joi, 8.00 – 17.30
  • vinerea, 8.00 – 16.00
  • sâmbăta, 00-11.00.

„În completarea celor de mai sus, dorim să reamintim focșănenilor că au la dispoziție și posibilitatea de a-și achita on-line taxele și impozitele, ceea ce i-ar scuti de drumul până la Primărie și de statul la coadă. Prin simpla accesare a platformei electronice www.ghiseul.ro, orice cetățean își poate plăti on-line obligațiile de oriunde s-ar afla, câștigând în primul rând timp„, a mai transmis primarul municipiului Focșani.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: