Focșaniul în straie de sărbătoare, la 157 de ani de la Unificare

Dragi focșăneni,
De astăzi, încep Zilele Municipiului Focșani, zile de bucurie și sărbătoare.
Înca din această după-amiază, de la ora 16.00, artiștii din cadrul Ansamblului Folcloric “Țara Vrancei” ne vor încânta cu frumoasele lor cântece și costume, dar și cu surprize pregătite împreună cu invitații lor din țară și străinătate. 
Surprizele vor continua și mâine dimineață la ora 10.00, când artiștii noștri populari, conduși de inimoasa doamnă Maria Murgoci, vor susține un recital la Mausoleul din cartierul Sud, unde sunt sigur că ii veți susține și aplauda într-un număr cât mai mare.
Iar mâine seară, actorii Teatrului Municipal “Mr. Gh. Pastia” Focșani vă așteaptă la un “Joc periculos”, începând cu ora 19.00 .
Pentru cei ce vor să se bucure de aerul plăcut al serii și să vadă cum arată, dupa o viață întreagă, Fericirea în 2, vă invit să ne fiți alături la premierea cuplurilor care sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Evenimentul va avea loc sâmbătă 6 iulie, în Piața Unirii, de la orele 19.30. Iar înainte și după acest moment deosebit, focșănenii prezenți aici vor putea asista la un spectacol de muzică populară și unul de muzică simfonică.
La Mulți Ani, Focșani!

Primar
Cristi Valentin Misăilă

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More