Florin Nechifor, primarul municipiului Adjud: am discutat despre traseul pe care viitoare autostradă A7 – Moldova îl va avea în zona municipiului nostru și despre cele două puncte de conectare (intrare/ieșire de pe autostradă) din Adjudu Vechi și Pufești

Astăzi, în cadrul ședinței de lucru la care au participat reprezentanți ai firmei care actualizează Planul Urbanistic General al municipiului Adjud, am discutat despre traseul pe care viitoare autostradă A7 – Moldova îl va avea în zona municipiului nostru și despre cele două puncte de conectare (intrare/ieșire de pe autostradă) din Adjudu Vechi și Pufești.

În ceea ce privește stabilirea traseului, în acest moment se fac – pe diverse variante de traseu – studii geo-topografice, pe baza rezultatelor obținute Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere urmând să stabiliească traseul final.

Alte subiecte abordate în cadrul întâlnirii au fost oportunitatea construirii unei centuri ocolitoare în partea de S-V a municipiului, șosea care să preia traficul către Transilvania de la ieșirea de pe autostradă din dreptul localității Pufești, precum și posibilitatea atragerii în intravilan a unor terenuri, procedură ce va permite dezvoltarea municipiului.

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: