Flacăra olimpică a fost aprinsă astăzi la Focșani, de Ziua Copilului

✅Profesorul Cătălin Pionescu, Președintele Filialei Vrancea a Academiei Olimpice Române, a adus astăzi, la Focșani, flacăra olimpică special pentru cei aproximativ 2.500 de copii care au participat la Flashmob-ul Olimpic organizat de 1 Iunie, Ziua Copilului.
✅La evenimentul care a fost organizat în Piața Unirii au participat sportivii de la Skdun Focșani (karate), copiii de la Alexander’s Dance, sportivii de la CSM Focșani, Clubul Sportiv Unirea (CSU) Focșani și Clubul Sportiv Școlar (CSS) Focșani, alături de părinți, bunici și antrenori.
✅În mesajul său, Primarul Cristi Valentin Misăilă le-a reamintit copiilor că, indiferent de locul în care îi va purta viața, să nu uite că Focșani este acasă pentru fiecare dintre noi.
✅În același timp Primarul i-a invitat pe toți cei prezenți și la evenimentele din weekend organizate de Primăria Municipiului Focșani în cadrul proiectului antidrog ”Eu, tu, noi liberi!”.
✅La eveniment au participat și copiii de la A-MC Dance Focșani, conduși de instructor corgraf Ana-Maria Caraiman❗️
✅Tot cu ocazia zilei de 1 Iunie, la Focșani a fost organizată de Primăria Municipiului Focșani în colaborare cu ISJ Vrancea o ”Bursă a ofertelor școlare” la care au fost prezente 17 licee și școli postliceale din Focșani dar și din Județul Vrancea.
✅În același timp, Inspectoratul Județean de Poliție Vrancea, Inspectoratul Județean de Jandarmi Vrancea și Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny”, Vrancea au organizat pe B-dul Unirii o expoziție de tehnică de intervenții! O adevărată bucurie pentru cei mici, dar și pentru părinții și bunicii acestora!
✅Evenimentele organizate în Piața Unirii au continuat cu jocuri demonstrative ale cluburilor sportive din Municipiul Focșani, echipamentele fiind asigurate de către Decathlon.
✅Pe perioada evenimentului, tinerii din cadrul Consiliului Local al Tinerilor (CLT) Focșani au realizat, cu sprijinul elevilor de la Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu”, Focșani facepainting la copii.
✅Compania Napolact a avut, la rândul său, o campanie de promovare a iaurturilor ”Bio Natur”, distribuind celor prezenți peste 400 sticle.
✅Astăzi, copiii din zona Străzii Tei și copiii din zona Străzii Mare a Unirii s-au putut distra în locurile de joacă proaspăt reabilitate și care au fost deschise, simbolic, chiar de Ziua Copilului.
✅Vă reamintim că de la ora 16.00, în Piața Unirii va începe Festivalul concurs ”Opincuța” (festivalul interjudețean de coregrafie populară pentru copii), susținut de Ansamblul Folcloric ”Țara Vrancei”, până la ora 18.00.
✅Spectacolul copilăriei continuă în Piața Unirii între orele 19.30 și 20.30 cu un concert de muzică ușoară interpretat de tinerii laureați ai festivalurilor din țară și străinătate.
✅Ziua dedicată celor mai mici dintre focșăneni se va încheia cu un concert de excepție susținut de câștigătoarea ”Românii au talent 2021” – Ana Maria Mărgean, timp de o oră, de la 20.30. Și tot pe 1 Iunie, Primăria Municipiului Focșani vă invită în Piațeta Teatrului Municipal ”Maior Gheorghe Pastia”, unde va avea loc Spectacolul ”LiricMix”, în intervalul orar 17.00-19.00, spectacol de muzică, poezie, teatru și dans, cu participarea elevilor de la Liceul de Arte ”Gh. Tattarescu”.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: