Dănuț Soare: Primăria comunei Păulești, județul Vrancea primește cereri pentru Recensământul populației 2022

Primăria comunei Păulești, județul Vrancea primește cereri pentru Recensământul populației 2022, pentru: Un număr de 1 recenzor pentru autorecenzarea asistată (ARA) din comuna Păulești, județul Vrancea;

Un număr de 2 recenzori pentru colectarea datelor Recensământului populației și locuințelor comuna Păulești, județul Vrancea; Un coordonator la nivel de UAT pentru monitorizare / coordonare la Recensământul populației și locuințelor din comuna Păulești, județul Vrancea.

Atașat regăsiți modelul de cerere înscriere (o regăsiți și pe site-ul primăriei) și condițiile obligatoriu de îndeplinit, iar selecția personalului va fi efectuată de către Direcția Județeană de Statistică Vrancea la o dată comunicată ulterior.

Așteptăm persoanele interesate și care îndeplinesc condițiile, să trimită cererile până Vineri 18.02.2022 la sediul primăriei, sau pe email: primariapaulesti@yahoo.com.

Dănuț Soare, primarul comunei Păulești

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More