Cursuri pentru deschiderea de puncte gastronomice locale în Soveja

45 de persoane au absolvit cursurile pentru deschiderea de puncte gastronomice locale organizate la Primăria Soveja în ultimle zile. Au participat la aceste cursuri atât locuitori din Soveja dar și alte localități vrâncene care vor să deschidă o mică afacere și să pună pe masă turiștilor produsele și preparatele tradiționale specifice zonelor.

Cursurile au fost organizate de specialiști ai Agenției Naționale a Zonei Montane care le-au explicat celor prezenți detaliile despre ceea ce înseamnă deschiderea și funcționarea unui punct gastronomic local. 

„Punctele Gastronomice Locale intră, încet-încet, în mentalul comun și în filosofia unui turism de care Soveja și alte localități au imperios nevoie. Agenția Națională a Zonei Montane este alături de sovejeni și cei care vor cu adevărat să facă turism cu puținul pe care îl au dar care este identitar zonelor”, arată reprezentanții Primăriei Soveja.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: