A.D.I. SALUBRIZARE FOCȘANI ȘI GOLEȘTI | CUP SALUBRITATE S.A.: programul pentru spălatul străzilor din municipiul Focșani

CUP SALUBRITATE SA asigură serviciul de salubritate stradală pe raza municipiului Focșani,  atât manual cât și mecanizat cu utilaje moderne și eficiente, de tipul automăturători de capacitate mare pentru partea carosabilă, dar și automăturători de capacitate mică pentru parcuri, trotuare, alei, utilaje pentru spălatul părții carosabile și a trotuarelor, precum și utilaje pentru stropitul străzilor, în vederea reducerii poluării aerului.

Odată cu debutul sezonului cald, CUP SALUBRITATE SA  va demara un program pentru spălatul străzilor din municipiul Focșani, program stabilit pe zone de acționare, de luni până sâmbătă. Zonele cuprinzând traseul cu străzile, ziua și intervalul orar de acționare sunt prezentate pe pagina de internet a societății la adresa https://www.salubfocsani.ro/salubrizare_stradala.html.

Pentru o bună desfășurare a activității de salubrizare, în intervalul orar al zilelor destinate acestei activități, este recomandată evitarea parcării autoturismelor și autovehiculelor pe aceste sectoare de drumuri.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: