Cristi Valentin Misăilă: „Viceprimarul Dimitriu Ana Maria MINTE!”

În cadrul ședinței Consiliului Local din data de 30 martie 2021, viceprimarul Dimitriu a afirmat, în mod MINCINOS, că Direcția de Dezvoltare Servicii Publice (DDSP) Focșani a înlocuit pavajul spart din Piața Unirii în anul 2019 cu un cost de 3400/mp, fără însă a explica cum a ajuns la acest calcul, total eronat de altfel.

Pentru buna infomare a focșănenilor, precizez ÎNCĂ O DATĂ (cifrele au fost oferite opiniei publice și în 2019, la acel moment doamna Dimitriu fiind consilier local în funcție) care a fost costul REAL al lucrărilor. Concret, pentru plăcile de granit, pentru materiale și pentru manoperă DDSP Focșani a plătit 466,73 lei (fără TVA) pe metru pătrat. Într-un metru pătrat intră 6,2 plăci de granit, ceea ce înseamnă că prețul pentru o singură placă a fost, cu tot cu montaj, 75,27 lei fără TVA. Mai mult decât atât, menționez că noile plăci de granit au o grosime de 2 cm, iar executantul a asigurat și o garanție de 12 luni de la finalizarea lucrărilor. Atașez și copia contractului de lucrări încheiat pentru repararea pavajului din Piața Unirii, unde se poate vedea clar care este adevărul.

Solicit viceprimarului Dimitriu să își ceară scuze pentru MINCIUNA cu lucrări de 3400 lei/mp, pe care a folosit-o probabil din dorința de a-și justifica afirmațiile defăimătoare la adresa DDSP Focșani și a angajaților acestei instituții!

Primar

Cristi Valentin Misăilă

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: