Cristi Valentin Misăilă: Taxa de colectare a gunoaielor încaieră opoziția și puterea politică din Focșani, riscând să lase orașul pradă mizeriei, iar pe unii dintre angajații societății fără serviciu

✅Pentru a rezolva criza de la CUP Salubritate, colegii de alianță din PNL au propus astăzi într-o conferință de presă câteva măsuri.
✅Totodată, au prezentat și unele venituri fără nicio legătură cu realitatea – 25000 lei salariul Directorului și 9000 lei indemnizația pentru un membru în Consiliul de Administrație.
✅Astfel că, benefice în opinia lor ar fi redimensionarea schemei de personal, reducerea salariilor directorului și directorului economic, precum și reducerea indemnizației membrilor din Consiliul de Administrație.
✅Din păcate, aceste „sfaturi” nu sunt decât gogoși politice ieftine. Peneliștii i-au luat la țintă pe cei 3 membri CA de la CUP Salubritare, fără însă să amintească de cei 9 de la CUP SA, spre exemplu. ✅Dar știți de ce nu au zis nimic? Pentru că în CA – CUP SA cei mai mulți membri sunt din PNL, iar indemnizația este în cuantum net de 5000 lei pe lună!
✅Domnilor colegi liberali, chiar credeți că salariile directorilor și indemnizațiile membrilor CA sunt prea mari?!
✅Atunci vă propun ceva și în mod public vă provoc la o redimensionare a salariilor și indemnizațiilor din cadrul TUTUROR societăților în care Consiliul Local Focșani și Consiliul Județean Vrancea sunt acționari majoritari.
✅Dacă e vorba de o societate la care Consiliului Local Focșani este acționar majoritar, atunci propun ca salariul directorului să nu depășească indemnizația Primarului, iar salariul directorului adjunct/economic să nu depășească indemnizația viceprimarului.
✅Dacă este vorba de o societate la care Consiliul Județean Vrancea este acționar majoritar, propun ca salariul directorului să nu depășească indemnizația Președintelui, iar salariul directorului adjunct/economic să nu depășească indemnizația vicepreședintelui.
✅Și în ambele cazuri, indemnizația unui membru CA să fie de 1000 lei!
Ce spuneți? Sunteți de acord?
Domnilor colegi liberali, aveți majoritate și în Consiliul Local Focșani și în Consiliul Județean Vrancea, așa că nimic nu vă oprește să faceți aceste reduceri!
✅Aștept să confirmați public dacă sunteți de acord cu aceste propuneri. Eu sunt de acord cu reduceri la TOATE societățile!
Voi, cei din PNL, sunteți de acord?!
Dacă sunteți, haideți să le reducem❗
Pe toate❗
✅Pentru corecta informare a opiniei publice, iată veniturile reale de la CUP Salubritate:
📌 Director general – salariu net – 12375 lei
📌 Director economic – salariu net – 9000 lei
📌 Director tehnic – salariu net – 7000 lei
📌 membru în Consiliul de Administrație – indemnizație netă 4058 lei.
✅În urma discuțiilor cu membrii CA de la CUP Salubritate, aceștia au fost de acord cu reducerea indemnizației lor la nivelul unui consilier local din Consiliul Local Focșani, aproximativ 1000 lei pe lună.
✅Așa că propun colegilor consilieri liberali în mod PUBLIC să voteze la pachet reducerea indemnizației membrilor CA – CUP Salubritate odată cu aprobarea noilor tarife.
✅Sunteți de acord să facem acest lucru?!
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: