Cristi Valentin Misăilă – Suntem preocupați de asigurarea confortului fiecărui cetățean

✅Tocmai de aceea, în Zona Bahne, unde există un amplu proiect de reabilitare, am demarat și un proiect de modernizare și sistematizare a parcărilor, dar și a Străzii 8 Martie, o stradă pe care nu s-au făcut intervenții de zeci de ani❗️
✅Așadar, Primăria Municipiului Focșani a început lucrările de amenajare a parcării din zona Paco Bahne, care face parte din proiectul “Parcări adiacente Strada Panduri și Strada 8 Martie cu parcări adiacente”.
✅Proiectul este finanțat din bugetul local, urmând ca prin acesta să fie reabilitată și modernizată suprafața carosabilă aferentă străzilor și aleilor din zonă – 7.333 mp și 3.943 mp carosabil parcări.
✅În același timp, municipalitatea focșăneană continuă lucrările de asfaltare a trotuarelor din  zona Bahne – Strada Panduri, din cadrul proiectului ”Reabilitarea și modernizarea spațiilor publice urbane în zona Bahne”.
✅Reamintim faptul că prin acest proiect finanțat din fonduri europene vor fi refăcute trotuarele, iluminatul public, părculețele, zonele verzi și totodată vor fi create facilități pentru activități sportive și recreaționale, inclusiv prin cele 12 noi locuri de joacă ce vor fi construite în cartier.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: