Cristi Valentin Misăilă: Miercuri, 14 aprilie 2021, m-am vaccinat la Centrul de Vaccinare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Focșani

Miercuri, 14 aprilie 2021, m-am vaccinat la Centrul de Vaccinare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Focșani, unde am organizat două fluxuri de vaccinare Pfizer.
✅Am considerat că este cazul să mă vaccinez, pentru că doar așa putem avea certitudinea că pe viitor vom fi mai puțin expuși acestui virus, care a făcut ravagii în lumea întreagă. Cred că ar trebui să conștientizăm cu toții că acest vaccin ne poate ajuta foarte mult. În calitatea mea de Primar, care intră în contact cu foarte multă lume, trebuie să mă protejez nu doar pe mine, ci mai ales pe ceilalți cetățeni. Consider că focșănenii ar trebui să se vaccineze, pentru că doar așa putem reduce efectele acestei pandemii.
✅La Centrul de Vaccinare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Focșani s-au vaccinat în prima zi de funcționare, respectiv marți, 13 aprilie 2021, nu mai puțin de 46 persoane programate.
✅Astăzi, printre cei vaccinați s-a numărat și o bătrânică de 86 ani, dintr-o comună din Galați, venită să se imunizeze alături de fiul său.
✅La Centrul de Vaccinare de la Colegiul Național Pedagogic „Spiru Haret” Focșani lista de așteptare nu este foarte lungă, persoanele care se programează astăzi putând să se vaccineze la începutul săptămânii următoare.
✅Persoanele care doresc să se vaccineze se pot programa on-line, pe site-ul https://programare.vaccinare-covid.gov.ro, prin telefon la numărul 021.4144425 sau prin medicul de familie.
✅Focșani, acasă‼
Cristi Valentin Misăilă
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: