Cristi Valentin Misăilă: M-am întâlnit astăzi cu profesorul universitar dr. Silviu Stanciu, Prorector al Universității „Dunărea de Jos” din Galați, cu care am discutat despre organizarea unui nou târg educațional la Focșani

✅În principiu, în cadrul acestei acțiuni, elevii din Municipiul Focșani vor putea solicita și primi informații în legătură cu oferta educațională a Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
✅În urma discuțiilor de astăzi, evenimentul este programat a se desfășura în data de 9 aprilie 2022, între orele 10.00-18.00, la Cinematograful Balada din Focșani.
✅Am convingerea că și această ediție a târgului educațional, organizat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, va reprezenta un eveniment cu un real potențial asupra dezvoltării carierei viitoare a tinerilor din Municipiul Focșani, mai ales că vorbim despre o universitate cu tradiție, care a împlinit de curând 74 ani de activitate.
✅De altfel, în cadrul discuțiilor purtate astăzi, am transmis Prorectorului  Silviu Stanciu și un mesaj de felicitare, cu ocazia acestei aniversări.
✅Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a devenit, în aceste decenii de existență, un prestigios centru educațional, ştiințific şi cultural, locul în care îşi exercită excelența un corp profesoral dedicat şi consacrat activității academice.
✅La ceas aniversar, doresc tuturor cadrelor didactice şi personalului administrativ noi succese în dezvoltarea pe treptele calității a Universității „Dunărea de Jos” din Galați❗

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: