Cristi Valentin Misăilă: „Lucrările de reabilitare și modernizare a infrastructurii rutiere din oraș NU trebuie să afecteze spațiile verzi din Focșani”

 

 

Tocmai de aceea, încă de anul trecut, am solicitat în mod PUBLIC firmelor care lucrează la resistematizarea infrastructurii din Focșani să protejeze arborii din oraș pe întreaga perioadă a lucrărilor!

Companiile care au câștigat proiectele scoase la licitație de Primăria Municipiului Focșani trebuie să înțeleagă faptul că au obligația de a proteja arborii din zonele în care execută lucrări publice

Este inadmisibil ca muncitorii și cei care urmăresc lucrările să nu protejeze copacii sau alte bunuri aflate pe domeniul public!

Oferim tot suportul nostru companiilor care derulează lucrări publice dar cerem, cu fermitate, respectarea contractelor, precum și respectarea bunurilor aflate pe domeniul public.

Poziția Primăriei Municipiului Focșani este una cât se poate de clară, iar „bunurile distruse de constructori trebuie reparate sau înlocuite, după caz.

Totodată, fac pe această cale un apel la TOȚI cetățenii din Municipiul Focșani să anunțe de urgență Primăria, precum și alte instituții abilitate, ori de câte ori observă sau sunt martori la distrugeri ale domeniului public, indiferent dacă autorii sunt firme care execută lucrări în oraș sau pur și simplu alți cetățeni rău intenționați!

Legea este una și aceeași pentru toată lumea și trebuie respectată, iar cine încalcă legea și aduce pagube domeniului public TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ!

 

 

 

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: