Cristi Valentin Misăilă: „La Focșani nu numai vaccinarea, ci și redeschiderea școlilor este confiscată politic”

Sub pretextul unei ”conferințe de lucru”, organizată chipurile din grijă pentru copiii noștri, Colegiul Național Unirea a găzduit un eveniment 100% politic, sub patronajul ISJ Vrancea, cu participarea Președintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma, Prefectului PNL, directorilor PNL din DSP Vrancea, a directorilor PNL de școli, precum și alți membri de partid.
✅Toți peneliști, cu excepția reprezentantului Ministerului Educației, domnul Zoltan Kallos, de la UDMR‼️
✅Deși Primarul Municipiului Focșani este, conform normelor ÎN VIGOARE, coordonatorul nucleului local de supraveghere și administrare a activității de vaccinare, eu am aflat cu stupoare, din mediul on-line, despre organizarea conferinței de lucru: ”Vaccinarea și testarea pentru învățare!”, la Colegiul Național Unirea.
✅Tocmai de aceea, am decis să iau poziție față de politizarea excesivă a acestei întâlniri, pentru că știu că, ulterior, mulți dintre dumneavoastră, dragi focșăneni, mă veți întreba chestiuni legate de vaccinare și de felul în care vor fi redeschise școlile!
✅Din păcate, nu voi ști cum și ce să vă răspund, pentru că la Focșani …PNL a decis că reprezentantul cetățenilor, respectiv Primarul Municipiului Focșani, ales în mod direct, nu trebuie invitat!
✅Este regretabil că PNL continuă să se joace și cu sănătatea focșănenilor și ignoră orice colaborare instituțională, în vederea găsirii unor soluții cât mai eficiente pentru redeschiderea în siguranță a școlilor‼️
✅Un spectacol jenant, care arată cât de puțin respect au peneliștii față de focșăneni‼️

 

Cristi Valentin Misăilă

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: