Cristi Valentin Misăilă: „La Focșani nu numai vaccinarea, ci și redeschiderea școlilor este confiscată politic”

Sub pretextul unei ”conferințe de lucru”, organizată chipurile din grijă pentru copiii noștri, Colegiul Național Unirea a găzduit un eveniment 100% politic, sub patronajul ISJ Vrancea, cu participarea Președintelui PNL Vrancea, Cătălin Toma, Prefectului PNL, directorilor PNL din DSP Vrancea, a directorilor PNL de școli, precum și alți membri de partid.
✅Toți peneliști, cu excepția reprezentantului Ministerului Educației, domnul Zoltan Kallos, de la UDMR‼️
✅Deși Primarul Municipiului Focșani este, conform normelor ÎN VIGOARE, coordonatorul nucleului local de supraveghere și administrare a activității de vaccinare, eu am aflat cu stupoare, din mediul on-line, despre organizarea conferinței de lucru: ”Vaccinarea și testarea pentru învățare!”, la Colegiul Național Unirea.
✅Tocmai de aceea, am decis să iau poziție față de politizarea excesivă a acestei întâlniri, pentru că știu că, ulterior, mulți dintre dumneavoastră, dragi focșăneni, mă veți întreba chestiuni legate de vaccinare și de felul în care vor fi redeschise școlile!
✅Din păcate, nu voi ști cum și ce să vă răspund, pentru că la Focșani …PNL a decis că reprezentantul cetățenilor, respectiv Primarul Municipiului Focșani, ales în mod direct, nu trebuie invitat!
✅Este regretabil că PNL continuă să se joace și cu sănătatea focșănenilor și ignoră orice colaborare instituțională, în vederea găsirii unor soluții cât mai eficiente pentru redeschiderea în siguranță a școlilor‼️
✅Un spectacol jenant, care arată cât de puțin respect au peneliștii față de focșăneni‼️

 

Cristi Valentin Misăilă

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: