Cristi Valentin Misăilă: Focșaniul are un veteran de război de 100 de ani

Cu bucurie, emoție și admirație l-am felicitat astăzi pe domnul Gheorghiță Neculai, veteran de război, la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani.

✅Cu o poveste impresionantă de viață, este unul dintre seniorii din urbea noastră premiați în ultimii șapte ani, în semn de mulțumire și apreciere pentru tot ce au făcut de-a lungul timpului pentru Focșani și România.
✅Un secol de viață, un secol de amintiri, trăiri, momente frumoase, dar și greutăți prin care a trecut, mai ales în timpul războiului, care a măcinat o lume întreagă.
✅Domnul Gheorghiță este unul dintre acei români de poveste care, cu arma în mână, au scris istorie pe frontul de luptă în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.
✅Datorită lui și celor ca el războiul a fost scurtat cu cel puțin 6 luni de zile❗
✅Cu nimic mai prejos de eroii din filmele în care acțiunea se petrecere în cel de-a Doua Conflagraţie Mondială, domnul Gheorghiță este o dovadă vie a curajului ostașilor români pe câmpurile de bătălie❗
✅Îi urez din tot sufletul ”La Mulți Ani!”, sănătate și să dea bunul Dumnezeu să ne revedem și în anii ce vor urma❗
Cristi Valentin Misăilă
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More