Cristi Valentin Misăilă: De ”Ora Pământului” stingem luminile pentru PACE

✅Sâmbătă, 26 martie 2022, între orele 20.30-21.30 în Piața Unirii din Municipiul Focșani va fi marcată “Ora Pământului”, a cărei temă din acest an va fi ”Pacea”.
✅În acest an, proiectul “Ora Pământului” a fost inițiat de Consiliul Local al Tinerilor din Focșani și este finanțat de Primăria Municipiul Focșani, fiind o acțiune simbolică cu scopul de a atrage atenția asupra limitării efectelor poluării produse în procesul de obținere a energiei electrice.
✅Așa cum am arătat mai sus, ediția din acest an este dedicată consolidării și promovării ideii de PACE și va fi marcată prin lansarea de lampioane și aprinderea de lumânări,  concomitent cu oprirea iluminatului public în municipiu, pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la ideea principală a evenimentului.
✅Pe această cale, îi invităm pe toți cetățenii Municipiului Focșani în Piața Unirii pentru a marca ”Ora Pământului” și pentru a transmite dorința de PACE a focșănenilor, concomitent cu un mesaj de solidaritate cu refugiații din Ucraina.
✅Pe parcursul evenimentului vor avea loc și mai multe evenimente artistice susținute de Corul de Cameră “Pastorala”, Ansamblul Folcloric “Țara Vrancei” și corurile de elevi din școlile și liceele din Focșani.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: