Cristi Valentin Misăilă: Astăzi, ca urmare a unei decizii politice raționale și responsabile, Consiliul Local Focșani a decis deblocarea bugetului local

În cadrul unei ședințe care a avut loc la Consiliul Județean Vrancea, consilierii locali au adoptat hotărârea prin care s-au anulat liniile negative din buget, rezultate ca urmare a amendamentelor aduse proiectului de Buget al Municipiului Focșani votat în data de 10 mai 2021.

Direcția Economică din Primăria Municipiului Focșani va lucra în acest weekend pentru a întocmi documentele necesare plății salariilor, astfel încât din data de 22 iunie Primăria Municipiului Focșani să poată funcționa într-un climat cât mai apropiat de normalitate.

Soluția adoptată astăzi de către Consiliul Local Focșani este una de avarie, dar am credința că toți consilierii locali vor fi dispuși să discute soluțiile care să aducă în legalitate bugetul local, per ansamblu, în așa fel încât să oferim cetățenilor Municipiului Focșani liniște, predictibilitate și confort.

Mulțumesc pentru implicarea tuturor factorilor politici decidenți că, în cele din urmă, au înțeles că administrația se face respectând legea.

Cristi Valentin Misăilă

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: