Cristi Valentin Misăilă: Aniversarea a 162 ani de la Unirea Principatelor Române și evenimentele organizate de Primăria Municipiului Focșani au reprezentat un moment important pentru comunitatea noastră, dar și pentru toți cei ce simt și gândesc românește

Deși organizate în momente dificile, de pandemie, evenimentele noastre au pus și de această dată Focșaniul pe harta orașelor Unirii.

Aș dori să mulțumesc în special ÎnaltPreaSfinției Sale Ciprian, Episcopul Buzăului și Vrancei, pentru oficierea TeDeumului de la Catedrala ”Sfânta Cuvioasă Parascheva” Focșani, dar și credincioșilor care au participat la slujbă.

Totodată, mulțumesc deputatului Octavian Țîcu, Președintele Partidului Unității Naționale (PUN) din Republica Moldova, care a participat la evenimentele organizate de noi.

În mod special, mulțumesc tuturor focșănenilor prezenți în Piața Unirii din Municipiul Focșani cu ocazia aniversării a 162 ani de la Unirea Principatelor Române.

De asemenea, mulțumesc Garnizoanei Focșani, Consiliului Județean Vrancea și Instituției Prefectului Județului Vrancea pentru colaborarea în organizarea evenimentelor din 24 ianuarie 2021.

Pentru profesionalismul cu care au gestionat și în acest an chestiunile de ordine publică, doresc să le mulțumesc jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ) Vrancea, polițiștilor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Vrancea, Poliției Locale și Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Anghel Saligny”. 24 ianuarie 2021 s-a desfășurat fără incidente!

Nu în ultimul rând, țin să mulțumesc artiștilor din cadrul Ansamblului Folcloric ”Țara Vrancei” și celor ai Teatrului Municipal ”Maior Gh. Pastia”, Corului ”Pastorala” al Ateneului Popular ”Maior Gh. Pastia”, membrilor Orchestrei ”Unirea” a Ateneului Popular ”Maior Gh. Pastia”, Corului “Jeunesses” al Liceului de Artă ”Gheorghe Tattarescu” Focșani, pentru momentele artistice emoționante organizate în zilele de 23-24 ianuarie 2021 pentru aniversarea Unirii Principatelor Române.

Mulțumesc și angajaților din societățile aflate în subordinea sau coordonarea Primăriei Focșani, care au contribuit la organizarea momentelor dedicate Unirii Principatelor Române, respectiv Direcția de Dezvoltare Servicii Publice Focșani și CUP Salubritate.

Nu în ultimul rând, doresc să mulțumesc echipei din cadrul Primăriei Municipiului Focșani pentru organizarea în cele mici detalii a acțiunilor aniversare!

Fie ca Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România, iar nouă să ne lumineze mintea, inima și gândurile noastre!

Cristi Valentin Misăilă

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: