Cristi Valentin Misăilă: Am participat, astăzi, la inaugurarea bibliotecii Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny”

Am participat, astăzi, la inaugurarea bibliotecii Școlii Gimnaziale „Anghel Saligny”, o unitate școlară care merită toată atenția din partea noastră, a autorităților locale din Municipiul Focșani.
✅Investiția în modernizarea bibliotecii școlare a însemnat dotarea cu tablă interactivă, proiector și calculator performant, mobilier ultramodern. La final a rezultat probabil cea mai modernă bibliotecă școlară din Focșani.
✅Însă investițiile nu se vor opri aici. Mai avem o provocare la Școala „Anghel Saligny” unde este nevoie de o sală de sport modernă. Consider că noi toți trebuie să ne concentrăm eforturile astfel încât să putem realiza și acest obiectiv extrem de important.
✅Felicit conducerea unității școlare, cadrele didactice, elevii școlii gimnaziale dar și pe părinții acestora pentru implicarea de care dau dovadă, pentru rezultatele foarte bune obținute la competițiile școlare.
✅Ceea ce s-a realizat la Școala Gimnazială „Anghel Saligny” ne arată ce rezultate putem obține atunci când există voință și se lasă la o parte alte orgolii, alte ambiții vremelnice.
Cristi Valentin Misăilă
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More