Cristi Valentin Misăilă: Am inaugurat încă două noi locuri de joacă

Pe ritmuri vesele și printre fețe zâmbitoare pictate de micii artiști de la Liceul de Arte „Gh. Tattarescu” Focșani, am inaugurat încă două noi locuri de joacă, unul pe Str. Eroilor, lângă Casa Corpului Didactic, și unul pe Str. Duiliu Zamfirescu, în spatele fostului magazin ”Lumea copiilor”. Alături de mine au fost doamna subsecretar de stat Cristina Nedelcu și domnul deputat Laurențiu Marin.

În octombrie 2021 demarau lucrările la nu mai puțin de 14 locuri de joacă, iar eu am promis că toate vor fi finalizate în cel mult un an de zile, astfel încât TOȚI copiii din Municipiul Focșani să aibă posibilitatea de a merge la joacă în cartierele în care locuiesc. Astăzi acea promisiunea a devenit realitate, iar prichindeii noștri au acum ocazia să se bucure de locuri de joacă moderne și sigure, aflate în fiecare cartier din Municipiul Focșani. Cu această ocazie, țin să mulțumesc încă o dată constructorului pentru seriozitate și pentru calitatea lucrărilor executate.
Odată cu aceste două locuri de joacă, lista este completă, iar cei mai tineri dintre focșăneni pot merge să se distreze cu prietenii lor, în timp ce părinții și bunicii îi urmăresc cu drag de pe băncuțele special amenajate pentru ei.
Iată lista cu toate celelalte locuri de joacă finalizate și date deja în folosință:
Str. 1 Decembrie 1918, intersecție cu Str. Bucegi;
Str. 1 Iunie (în spatele Mausoleului Eroilor – Sud);
Str. Revoluției (bloc MOONEN) ;
Str. Bârsei nr. 8 ;
Str. Teiului, bl. 11E ;
Str. Ghinea Dorinel, intersecție cu Str. Magheru ;
Str. Mare a Unirii, intersecție cu Str. M. Eminescu ;
B-dul Independenței, în spatele Bisericii Sf. Gheorghe ;
B-dul Unirii, intersecție cu Str. Anghel Saligny ;
Str. 1 Decembrie 1918, intersecție cu Str. Constituției ;
Str. Ulmului nr. 11 – ANL Sud ;
Str. Ulmului nr. 5 – ANL Sud .

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: