Cristi Misăilă: am semnat Certificatul de Urbanism pentru elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) pentru introducerea în intravilan și reglementarea urbanistică și Studiul de Fezabilitate (SF) în vederea construirii Spitalului Județean de Urgență Focșani, în partea de sud a orașului

Focșănenii și toți vrâncenii trebuie să știe însă că documentația solicitată de Consiliul Județean Vrancea NU ar fi fost necesară dacă aleșii locali USR-PNL nu ar fi blocat finalizarea Planului Urbanistic General (PUG), elaborat de Primăria Municipiului Focșani, întrucât acesta prevede și atragerea în intravilan a terenului pe care urmează să se ridice viitorul spital de urgență, teren aflat acum în extravilanul Municipiului Focșani.
Practic, stadiul în care se afla PUG-ul până să fie respins de două ori de către consilierii locali USR-PNL ar fi permis finalizarea acestuia în septembrie 2021. În acest moment însă, termenul de finalizare este incert.
În aceste condiții, Consiliul Județean Vrancea a fost obligat să treacă la întocmirea documentației pentru PUZ și SF, care va dura cel puțin 7-8 luni de zile, fără a mai lua în calcul și costurile aferente, estimate de specialiști la aproximativ un miliard de lei vechi.
Și pentru ce toate acestea?! Pentru că interesele personale ale consilierilor locali USR-PNL sunt mai importante chiar și decât sănătatea cetățenilor în slujba cărora mă aflu eu, Primar Cristi Valentin Misăilă, dar și Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
Cristi Misăilă

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: