Cristi Misăilă: „Am participat astăzi, la sediul Guvernului României, la o întâlnire de lucru între reprezentații Asociației Municipiilor din România (AMR), prim-ministrul României, ministrul finanțelor publice, secretarul de stat in Ministerul lucrărilor publice, dezvoltării si administrației și secretarul general al Guvernului”

Am participat astăzi, la sediul Guvernului României, la o întâlnire de lucru între reprezentații Asociației Municipiilor din România (AMR) și dl Ludovic Orban – prim-ministrul României, ministrul finanțelor publice dl Florin Câțu, secretarul de stat in Ministerul lucrărilor publice, dezvoltării si administrației, dl. Cătălin Iapa, secretarul de stat în Ministerul Fondurilor Europene, dna Carmen Moraru si secretarul general al Guvernului dl Antonel Tănase.

Asociația Municipiilor din România (AMR) a fost reprezentantă de către dl. Robert Negoiță, președintele AMR dar și de un număr mare de colegi primari din țară.

În cadrul întâlnirii au fost abordate următoarele teme:

Aprobarea Legii bugetului de stat pe anul 2021.

Stabilirea prin Legea Finanțelor Publice Locale a cotei din impozitul pe venit (I.V.) ce revine administrației publice locale.

Creșterea la 3.000 mil lei a limitei anuale aferentă anilor 2021 -2022- 2023 pentru finanțările rambursabile care pot fi contractate.

Alocarea unei sume din Fondul de rezervă în vederea asigurării continuității serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat a populației.

Legea nr. 448/2006 privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Fie ca Bunul Dumnezeu să ne lumineze mintea, inima și gândurile noastre!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: