Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta al comunei Golesti a hotarat stabilirea unui centru de primire ajutoare de la persoane fizice si societati economice la Caminul Cultural din comuna Golesti

Având în vedere evoluția situației generate de apariția unui flux de refugiați pe teritoriul României, determinată de conflictul armat dintre Rusia și Ucraina, Comitetul Local pentru Situații de Urgență al comunei Golești a hotărât stabilirea unui centru de primire ajutoare de la persoane fizice și societăți economice la Căminul Cultural din comună Golești.

Ajutoarele umanitare pot fi de categoria:
a) produse alimentare neperisabile, ambalate sau conservate, aflate în termen de valabilitate ( produse tip instant,lapte praf, conserve, făină, mălai, zahăr, ulei, etc.)
b) articole de îmbrăcăminte pentru copii și adulți ( igienizate și ambalate pe categorii și mărimi);
c)produse sanitare și de îngrijire personală( de tipul șampon, gel de dus, săpun, scutece, absorbante, detergent de rufe, saci menajeri, etc)
d)paturi pliante, saltele, perne, saci de dormit, prosoape, etc, toate noi.
Programul de primire ajutoare :
De luni până vineri între orele 10.00-14.00.
Relații la telefon – 0763347304- Șef SVSU Vișan Nelu-Iulius

Primăria Golești

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More