Comemorarea eroilor căzuți în Primul Război Mondial continuă astăzi, la Mausoleul Eroilor Soveja, în cadrul evenimentului ,,Vrancea Eroică”

Acțiunile de comemorare a eroilor căzuți la Mărăști, Soveja și Mărășești în campania din 1917 a Marelui Război, organizate de Muzeul Vrancei, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Vrancea continuă astăzi, cu un ceremonial militar și religios la Mausoleul Eroilor Soveja. Sub egida ,,Vrancea Eroică” va avea loc și un recital special susținut de Paula Seling. Artista revine la Mausoleul Eroilor de la Soveja după ce, în urmă cu doi ani, a încântat publicul prezent la un eveniment similar.

Tot astăzi, dar în Piața Unirii din Focșani va avea loc, începând cu ora 18.00 un spectacol de muzică tradiționala românească. Acompaniați de Orchestra ”Lăutarii” sub bagheta maestrului Nicolae Botgros, pe scena din Piața Unirii vor urca îndrăgiții interpreți de muzică populară: Sava Negrean Brudașcu, Floarea Calotă, Veta Biriș, Alexandru Pugnar, Maria Murgoci, Alexandra Chira, Ovidiu Homorodean, Iulia Mihai, Cristian Fodor, Andreea Haisan, Sebastian Stan, Ion Ghițulescu, Nicolae Furdui Iancu alături de Tudor Furdui Iancu și Grupul Instrumental ”Crai Nou”.

Pe data de 5 august 2019, la Mausoleul Eroilor de la Soveja are loc unul dintre momentele cele mai importante în cadrul evenimentului „Vrancea Eroică”. Cu începere de la ora 17.00 va avea loc aici un ceremonial militar și religios, după care am pregătit un recital special susținut de Paula Seling. Artista revine la Mausoleul Eroilor de la Soveja după ce, în urmă cu doi ani, a încântat publicul prezent la un eveniment similar.#vranceaeroica

Publicată de Consiliul Judetean Vrancea pe Miercuri, 31 iulie 2019

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: