Circa 11 kilometri de drumuri de interes local vor fi modernizate prin PNI la Străoane

Primarul comunei Străoane, Vasile Zbîrciog, a semnat zilele acestea, la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru modernizarea a circa 11 kilometri de drumuri de interes local, proiect finanțat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

„Am așteptat cu multă încredere semnarea acestui contract de finanțare din dorința de a aduce bucurie și mai mult confort locuitorilor din Străoane pe care îi respect. Mulțumesc prefectului Nicușor Halici pentru ajutorul dat la semnarea acestui contract, precum și ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea”, a spus primarul comunei Străoane, Vasile Zbîrciog.

Beneficiarii direcţi ai acestui proiect vor fi cei peste 3.400 de locuitori ai comunei Străoane.

Valoarea totală a investiției „Modernizare drumuri de interes local în comuna Străoane, județul Vrancea” este de 21.940.604,14 lei, proiectul urmând a fi realizat până la data de 31.12.2026.

„Îl felicit pe domnul primar pentru implicarea și dorința de a dezvolta comuna Străoane și pentru respectul de care dă dovadă în relația cu locuitorii comunei pe care acesta o păstorește. A promis, a făcut! Voi continua să susţin toate proiectele de dezvoltare pentru localităţile din Vrancea”, a declarat președintele PSD Vrancea, Nicușor Halici.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More