Centru de Zi – Ciorăști: Când vorbim de sănătate, este evident că vorbim de prioritate

De aceea, pentru că se apropie cu pași repezi luna martie, luna în care sărbătorim Ziua Internațională a Femeii, ne-am gândit să vă oferim un “cadou” special.
Mâine, 22 Februarie, avem plăcerea să o avem alături de noi, pe doamna doctor Isabela Mihalcea- medic specialist ginecologie. Doamna doctor s-a alăturat echipei noastre în cadrul proiectului ” Acces facil la servicii medicale pentru populația comunei Ciorăști și localitățile învecinate acesteia”
Obiectivul general al proiectului îl constituie îmbunătățirea accesului populației din comuna Ciorăști și localitățile învecinate la servicii medicale de tip preventiv prin realizarea de investiții în infrastructura medicală, furnizarea de servicii medicale, instruirea cadrelor medicale și prevenirea bolilor.
În cadrul activității se vor prezenta informații cu privire la planificarea familială, prevenție, promovarea sănătății reproducerii, a depistării active a afecțiunilor canceroase, a infecțiilor transmisibile și a bolilor asociate, prezentare powerpoint și discuții libere atât cu doamna doctor, cât și cu doamnele asistente prezente. Vă așteptăm într-un număr cât mai mare, atât doamnele, cât și domnisoarele, la ora 09:30
Locația: Centru de Zi, Sat Salcia Nouă, comuna Ciorăști, județul Vrancea. Pentru că sunteți importante și trebuie să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră!

Centru de Zi – Ciorăști