Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, a reziliat contractul cu firma răspunzătoare pentru deszăpezirea zonei de sud a județului

Această decizie a fost luată ca urmare a gravelor deficiențe constatate în teren în aceste zile și a neîndeplinirii condițiilor contractuale.
✔ ”Doresc să îmi cer scuze în fața cetățenilor pentru această situație neplăcută creată, nemulțumirile sunt justificate și le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat activ pentru deblocarea drumurilor, de la primarii localităților, până la cetățeni. Pentru că situația o impune, am decis să luăm măsuri și am trimis astăzi notificarea de reziliere a contractului cu firma care trebuia să acționeze în sudul județului. Vrem să avem un serviciu de deszăpezire eficient, profesionist, la timp, care să nu pună în pericol viața oamenilor”, a spus Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea. Acesta a afirmat că nu va fi făcută nicio plată din partea CJ fără justificări întemeiate din partea firmelor care s-au ocupat de deszăpezirea județului.
ℹ Pentru asigurarea temporară a serviciului de deszăpezire pentru zona de sud a județului Vrancea, până în luna martie a acestui an, Consiliul Județean Vrancea va demara în cel mai scurt timp o nouă achiziție în regim de urgență, urmând să reia licitația pentru următorii ani.
Știri despre: