,,Caravana Cunoaşterii˝, la Răstoaca

Primăria Răstoaca: Astăzi, în sala de ședințe a Primăriei, a avut loc o întâlnirea a agricultorilor și fermierilor din localitatea noastră cu reprezentanți ai Direcţiei pentru Agricultură județeană Vrancea. Întâlnirea a făcut parte din proiectul ,,Caravana Cunoaşterii˝, ce are că scop diseminarea informațiilor referitoare la intervențiile incluse în Planul Național Strategic (PNS) 2023 – 2027, precum și a mecanismelor de sprijin disponibile.
Răstocenii prezenți au fost asigurați de sprijinul D.A.J. în elaborarea proiectelor pentru accesarea fondurilor europene destinate agriculturii și au fost informați, printre altele, despre beneficiile asocierilor.
Pentru a fi la curent cu noutățile in domeniu, agricultorii răstoceni au fost îndemnați să urmărească pagina de facebook a D.A.J. și să apeleze telefonic instituția oricând au nevoie de informații. La finalul întâlnirii, consilierii D.A.J. au răspuns întrebărilor celor prezenți.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More