Bani guvernamentali pentru modernizarea drumului județean Vidra-Vizantea Livezi-Câmpuri

Consiliul Județean Vrancea va primi 61,7 milioane lei de la Ministerul Dezvoltării pentru finalizarea modernizării drumului județean DJ 205E Vidra-Vizantea Livezi-Câmpuri.

Aflat în vizită oficială la Focșani, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a anunțat o suplimentare a fondurilor alocate primăriilor vrâncene pentru finalizarea unor investiții finanțate prin programul PNDL 1. Suma totală alocată comunităților din Vrancea este de 81,8 milioane lei, cea mai mare finanțare fiind pentru drumul județean DJ 205E.

„Aceste suplimentări de sume vor asigura ca lucrarea să fie executată până la capăt deoarece exista riscul ca lucrarea să nu fie finalizată. Riscul ar fi ca neputând termina contractul, adică obiectivul de investiți, ar trebui restituit toți banii primiți”, a explicat ministrul Dezvoltării, Cseke Attila.

De asemenea, președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a transmis un mesaj clar în ceea ce privește dezvoltarea județului.

 Nu ne oprim din a face toate demersurile pentru finanțarea proiectelor depuse de primarii din Vrancea, indiferent de culoarea lor politică. Niciodată în ultimii 20 de ani primarii din Vrancea nu au fost consultați și susținuți atât de mult, așa cum s-a întâmplat în 2019 și 2020. Ne bucură prezența domnului ministru astăzi la Consiliul Județean și sunt convins că va susține proiectele dvs.”, le-a spus primarilor președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.

După ședința de la Focșani, ministrul Dezvoltăriia vizitat în comuna Biliești locația unde va fi construită o sală de sport cu finanțare prin Compania Națională de Investiții, dar și Căminul Cultural din localitate, finalizat cu fonduri guvernamentale.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: