Astăzi, la 133 de ani de la trecerea la cele veșnice a poetului național Mihai Eminescu, Primăria Municipiului Focșani vă invită la un spectacol de muzică și poezie susținut de actorii Paula Grosu și Sorin Francu și Corul Pastorala

Astăzi, la 133 de ani de la trecerea la cele veșnice a poetului național Mihai Eminescu, Primăria Municipiului Focșani vă invită la un spectacol de muzică și poezie susținut de actorii Paula Grosu și Sorin Francu și Corul Pastorala.

Spectacolul va avea loc pe scena Teatrului Municipal “Mr. Gh. Pastia” Focșani, cu începere de la ora 19.00, intrarea fiind gratuită.
Focșănenii și toți cei prețuiesc opera poetului nepereche sunt așteptați să descopere, într-o seară plină de emoție, armonia eminesciană într-un spectacol ce ne readuce în prim-plan cele 5 scrisori semnate de Luceafărul poeziei românești, unice prin conținut și sensibilitate, nuantațe de această dată de un minunat recital coral.
S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More