24 de autospeciale, destinate posturilor de poliție din mediul rural, au intrat de astăzi în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea

Încă douăzeci și patru de autospeciale, destinate posturilor de poliție din mediul rural, au intrat de astăzi în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, contribuind astfel la îmbunătățirea modului în care polițiștii răspund la solicitările cetățenilor, precum și la creșterea gradului de siguranță pe care polițiștii o au la intervenții.

Astăzi, 7 octombrie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vrancea a recepționat încă 24 de autospeciale noi, ce vor fi repartizate structurilor de ordine publică din mediul rural.

Toate au dotări specifice muncii operative – sisteme acustice și vizuale de avertizare, dar și alte dispozitive care asigură condiții optime pentru îndeplinirea misiunilor şi sunt colantate după grafica nouă, adoptată la nivelul ministerului.

Autospecialele vor deservi secțiile de poliție rurală iar în perioada imediat următoare vor fi folosite în misiunile specifice.

Autospecialele fac parte din programul de înzestrare cu mijloace auto desfășurat de M.A.I. în acest an, achiziție făcută din fondurile proprii.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: