Vouchere și bilete la spectacole oferite pentru tinerii vrânceni care participă la Maratonul vaccinării Adolescenţilor

Direcția de Sănătate Publică Vrancea oferă vouchere și tichete la spectacole pentru tinerii care se vor vaccina în perioada 31 mai – 1 iunie 2021, la Maratonul vaccinării Adolescenţilor.

Potrivit unui anunț al DSP Vrancea, tinerii pot primi, prin tragere la sorţi, 25 de vouchere în valoare nominală de 250 de lei fiecare pentru achiziţia de electronice şi gadgeturi, precum şi 100 de bilete gratuite la spectacolele care vor avea loc în perioada următoare în complexul turistic Zaga-Zaga. Maratonul vaccinării Adolescenţilor va evea loc în perioada 31 mai – 1 iunie 2021, în curtea interioară a Inspectoratului Şcolar Judeţean Vrancea din str. Dornei, nr. 5, Focşani, fiind invitaţi să participe toţi adolescenţii cu vârsta de peste 16 ani.

Campania este organizată de DSP Vrancea și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. Vaccinarea va fi efectuată de echipa mobilă a Centrului de vaccinare Suraia, sub îndrumarea coordonatorului judeţean al campaniei de vaccinare în Vrancea, medicul epidemiolog Janina Lazăr. Vaccinul administrat va fi Pfizer – Biontech.

După vaccinare, numele fiecărui tânăr astfel imunizat va fi scris pe un bilet şi introdus într-o urnă, urmând ca pe 1 iunie, de Ziua Copilului, să fie extraşi câştigătorii celor 25 de vouchere la magazinul Flanco din Piaţa Unirii Focşani, precum şi câştigătorii biletelor la spectacolele de la Zaga-Zaga. Voucherele pentru achiziţia de electronice şi diverse gadgeturi care vor putea fi utilizate la Flanco au fost donate de Elena Bută de la Podgoria Coteşti, respectiv Eugen Radu, patronul complexului touristic Zaga-Zaga care a donat biletele la spectacole.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: