Victor Ponta, Președintele ProRomânia: ”La Focșani aveam de ales între a-l susține pe un primar tânăr pe care îl cunosc și pe care l-am apreciat în acești ani și de a-l susține pe faimosul Grindă!

Victor Ponta: Îl apreciez pe Misăilă!

➡️ Victor Ponta, Președintele ProRomânia: ”La Focșani aveam de ales între a-l susține pe un primar tânăr pe care îl cunosc și pe care l-am apreciat în acești ani și de a-l susține pe faimosul Grindă! Alegerea a fost foarte simplă! Nu ne-am pus candidat și îl susținem pe Cristi Valentin Misăilă! Sunt convins că toți colegii mei de la ProRomânia din Consiliul Local vor fi alături de primar în următorul mandat! Cred că am făcut o alegere foarte bună susținând candidatura domnului Misăilă. Îi urez mult succes. Știu că aici, la Focșani, Misăilă se bate cu un guvern întreg și cu un candidat care a băgat foarte mulți bani dar eu sunt convins că pe 27 septembrie petrecerea de ÎNVINGĂTOR se va face la Cristi Valentin Misăilă! Mult succes și sănătate!”

Publicată de Cristi Valentin Misăilă pe Joi, 17 septembrie 2020

 

Victor Ponta, Președintele ProRomânia: ”La Focșani aveam de ales între a-l susține pe un primar tânăr pe care îl cunosc și pe care l-am apreciat în acești ani și de a-l susține pe faimosul Grindă! Alegerea a fost foarte simplă! Nu ne-am pus candidat și îl susținem pe Cristi Valentin Misăilă! Sunt convins că toți colegii mei de la ProRomânia din Consiliul Local vor fi alături de primar în următorul mandat! Cred că am făcut o alegere foarte bună susținând candidatura domnului Misăilă. Îi urez mult succes. Știu că aici, la Focșani, Misăilă se bate cu un guvern întreg și cu un candidat care a băgat foarte mulți bani dar eu sunt convins că pe 27 septembrie petrecerea de ÎNVINGĂTOR se va face la Cristi Valentin Misăilă! Mult succes și sănătate!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: