Vasile Sbîrciog, primarul comunei Străoane: În urma unor speculații apărute pe internet, m-am hotărât să vă aduc la cunoștința tuturor că impozitele locale (pe construcții, terenuri și mijloace de transport), nu au fost majorate!

In urma unor speculații apărute pe internet, m-am hotărât să vă aduc la cunoștința tuturor că impozitele locale (pe construcții, terenuri și mijloace de transport), nu au fost majorate!

In ultimi ani, am propus consiliului local, sa nu majoram impozitele locale, ele fiind majorate doar cu indicele de inflație!

Dragi străoneni, am rugămintea, sa nu va mai lăsați manipulați de știrile false, și sa apelați la mine, oricând aveți nelămuriri!

Va rog, sa priviți comuna noastră, ca pe o familie! Atunci când intr-o familie, capul familiei, nu administrează bine gospodăria, activitățile tuturor celor din familie sunt afectate!

Interesul meu, este sa fim echilibrați, sa putem investi in comuna noastră, pentru a ne dezvolta și sa nu avem datorii!

In cele 8 mandate in care dumneavoastră ați avut încredere in mine, am încercat sa păstrez taxele și impozitele locale constante.

Mai jos va atașez, o parte din bugetul local, aferentă discuțiilor apărute in mediul online! După ce-l studiați, va rog sa decideți singuri, cine minte și cine spune adevarul!

Contact: 0744888420

Pe 6 Decembrie, va așteptăm la vot!

Vasile Sbîrciog

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: