Un bărbat bănuit de mai multe infracțiuni, reținut de polițiștii adjudeni și arestat de magistrați

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Adjud  au reţinut un bărbat,  bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 4 august a.c., ora 20:34, polițiștii vrânceni  au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, din municipiul Adjud pentru a interveni în zona unui  magazin din localitate, unde a avut loc un conflict.

Din cercetările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că, bărbatul, de 27 de ani, din comuna Ruginești ar fi exercitat acte de violență cu un obiect contondent asupra unui alt bărbat, în timp ce acesta se afla în incinta societății.

De asemenea, în timpul conflictului, tânărul ar fi distrus ușa unității comerciale.

Echipajul de poliție a identificat administratorul societății, un bărbat, de 37 de ani, din municipiul Adjud, stabilind faptul că situația conflictuală  ar fi intervenit pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Persoana în cauză a fost reținută de polițiști pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

În cursul zilei de ieri, 5 august a.c., magistrații Judecătoriei Adjud au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare, distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: