Un autocamion şi un autoturism au căzut într-o râpă la Valea Sării

Ieri, 24 iulie, în jurul orei 11:30, un apel primit la numărul unic de urgență 112 anunța despre producerea unui accident rutier pe DJ 205D, pe raza localităţii Valea Sării, în care au fost implicate un autocamion şi un autoturism, care în urma impactului au căzut într-o râpă.

La fața locului s-au deplasat de urgență 5 echipaje ale I.S.U Vrancea, cu 1 autospecială de descarcerare şi 1 automacara din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, 2 autospeciale de intervenție şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, precum și 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea.

În urma evenimentului, în care au fost implicate 4 persoane, au rezultat 2 victime de sex masculin. Forţele de intervenţie au acţionat pentru evacuarea celor 2 victime din râpă. Una dintre victime, în vârstă de 36 de ani, a suferit un traumatism toracic, iar cealaltă victimă, în vârstă de 30 de ani, a suferit traumatisme la membrele inferioare. După ce au evaluate şi asistate de echipajele medicale şi paramedicale, victimele au fost preluate de echipajele SAJ şi transportate la spital.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: