VIDEO: Șase copii au rămas fără casă, după un incendiu. Haideți să îi ajutăm!

Joi, 30 septembrie a.c., ora 22.20, Secția 4 Poliție Rurală Adjud a fost sesizată prin S.N.U.A.U.112, cu privire la faptul că, în comuna Tănăsoaia, sat Călimăneasa are loc un incediu la o locuință.

Căsuța modestă, în care locuiau părinții și cei șase copii a fost distrusă în proporție de 80%, acoperișul de 150 mp arzând integral.

În zadar au încercat vecinii să ţină focul sub control, până să ajungă pompierii, toată casa era în flăcări. Rămaşi doar cu hainele de pe ei, încearcă acum să vadă un licăr de speranță și să o ia de la capăt.

Tatăl se afla la muncă în sat iar mama, la o gospodărie învecinată, cu copiii. Astfel, din fericire, niciunul nu a suferit vătămări.

Copiii, cu vârste cuprinse între 3 și 16 ani(5 băieți și o fetiță) au rămas și fără acte, haine, caiete, etc. dar mai ales cu o tristețe prea apăsătoare.

Deocamdată, copiii locuiesc la o rudă din sat iar părinții și-au construit un bordei în curte.

Au nevoie de mare ajutor ca să-şi ridice minim 2 camere până vine iarna!

Este și în puterea noastră să facem ca cele 8 suflete să zâmbească din nou, sau, cel puțin, să treacă mai ușor peste această grea încercare.

Pentru cei care doresc să doneze oricât de puțin, în holul IPJ Vrancea va fi organizată, ca de obicei, o zonă pentru a aduna ce considerați că le este de folos. Putem sprijini, desigur, alături de alți oameni ” de bine” și la achiziționarea materialelor de construcție.

Orice ajutor este bine-venit!

🚓🚔🌈💫📢📢📢

Așa a sunat apelul nostru lansat în urmă cu aproximativ o lună.

Ne-am mobilizat iar astăzi, 9 noiembrie, la ora 10.30, (chiar dacă vremea este mohorâtă) vă adresăm invitația să ne însoțiți, în încercarea de a le oferi o rază de speranță și pentru a cunoaște șase copii minunați și pe părinții lor, oameni destoinici care au reușit să ridice privirea spre cer și să o ia de la capăt.

Astfel, polițiștii vrânceni au donat haine, jucării, obiecte de uz casnic și au strâns suma necesară achiziționării unor materiale de construcție pentru acoperișul casei. De asemenea, din bonurile de la campania de donare de sânge din luna octombrie au fost cumpărate produse alimentare și de igienă. Ni s-au alăturat oameni de bine, care au dorit să aducă un licăr de speranță acestor semeni greu încercați de soartă, cărora le adresăm mulțumiri.

În acest moment familia locuiește într-un spațiu improvizat însă condițiile nu sunt cele mai bune pentru copiii care au vârste între 3 și 16 ani. Speră, căci speranța le-a mai rămas, că oamenii cu suflet mare îi vor ajuta să-și finalizeze noul cămin.

În continuare, este nevoie de restul de materiale de construcție.

Puțin câte puțin putem face ca familia să zâmbească din nou înainte de a se așterne iarna!

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: